Mellow Mood Group Mellow Mood Group - City Hotels
budapesti hotel budapesti hotelek Termál fürdők
Budapest • Hungary
Főoldal » Budapestről » 

Általános információk Budapestről

Budapest éjszaka Magyarország fővárosa, Budapest az Európai Unió nyolcadik legnépesebb városa. Természeti szépségeinek, építészeti műremekeinek és számtalan kikapcsolódási lehetőségének köszönhetően Budapest tökéletes úti cél a látványosságokban gyönyörködni, túrázni, pihenni kívánó és a bevásárlásra, szórakozásra vágyó vendégek számára egyaránt. Budapesti sétánk során kihagyhatatlan a várost kettészelő dunai panoráma megtekintése; tehetjük ezt nappali sétahajókázás közben, vagy akár este, egy szórakozóhely hangulatos teraszáról nézve. Vörösmarty tér - BudapestMinden korosztály számára felejthetetlen látványt nyújt gyönyörűen kivilágított, a világörökség részét képező épületeivel, mint például a Parlament, a Budai Várnegyed és a Halászbástya.

Amennyiben kicsit lazítani szeretne, induljon el a nyüzsgő Vörösmarty tér felé, ott található ugyanis a híres Gerbeaud Ház cukrászda és sörház, melyben ízletes süteményeket és sörök széles választékát kóstolhatja meg. Ha vásárolni támad kedve, közvetlenül a tér közelében Vörösmarty tér, Gerbeaud Kávézó- Budapesttalálható a Váci utca, mely színvonalas butikjairól és éttermeiről híres.

Szabadidejében béreljen kerékpárt vagy Bringóhintót a Dunán fekvő Margitszigeten, mely egy óriási, zöld park kis tavakkal és sétányokkal. Budapest világszerte ismert termálfürdőiről, mint például a minden évszakban látogatható Széchenyi, Gellért vagy Lukács fürdők, melyek termál- és élménymedencékkel is felszereltek, illetve egészségügyi kezelések, masszázsok széles skálájával rendelkeznek.

budapest city hotels and restaurants
Error message