Mellow Mood Group Mellow Mood Group - City Hotels
Központi Vásárcsarnok city hotelek bevásárlás
Budapest • Hungary
Főoldal » Budapestről » Bevásárlás » 

Bevásárlás

Központi Vásárcsarnok

Központi Vásárcsarnok, BudapestBudapest legnagyobb és legszebb vásárcsarnoka, a 19. században épült Központi Vásárcsarnok a Kálvin tér közelében található, mely a 47-49-es villamossal és az M3 metróval könnyen megközelíthető. Friss gyümölcsök, zöldségek, húsok és magyar különlegességek széles választékából válogathat a Zsolnay Porcelánmanufaktúra által készített tető alatt. Vásároljon a budapesti lakosok kedvenc helyén, a Központi Vásárcsarnokban!


Ecseri úti bolhapiac

Az Ecseri úti bolhapiac a főváros északi részén található, és a Boráros tértől egyszerűen megközelíthető az 54-es számú autóbusszal. Itt mindent megtalál, olyan tárgyakat, melyekre szüksége van, de olyanokat is, melyekre soha nem gondolta, hogy szüksége lesz, például dinoszaurusz tojásokat, háborús működésképtelen bombákat és festményeket. Az alkudozás kötelező! Készpénzzel fizethet, de vigyázat, festményeket csak a Magyar Nemzeti Múzeum által kiállított engedéllyel vihet át a határon.


Régiségkereskedők a Múzeum körúton

A Múzeum körút az Astoriánál kezdődik, mely az M2-es metró egyik állomása, és egészen a Szabadság-hídig tart. Számos antikvárium és antikvitás kereskedés található az utca mindkét oldalán, ahol festmények, antik bútorok és régi könyvek széles kínálatából válogathat, méghozzá jó áron.

budapest city hotels and restaurants
Error message