Mellow Mood Group Mellow Mood Group - City Hotels
Hajógyári sziget Zöld Pardon kiemelt ajánlatok
Budapest • Hungary
Főoldal » Budapestről » Éjszakai élet » 

Éjszakai élet Budapesten

Szimpla

A bohém szórakozóhely egy öreg, romos bérházban található, ahol művészek, külföldiek és magyar diákok gyakran múlatják az időt. A régi ház, az antik bútorok, a terasz és az alkoholos és alkoholmentes italok széles választéka varázsolják az itt töltött estét különleges élménnyé.


West Balkán

A Budapest központjában elhelyezkedő West Balkán a fővárosban népszerű “romkocsmák” egyike. Fedett résszel és szabadtéri sörkerttel is rendelkezik, de amennyiben kedvet érez hozzá, az alagsorban alternatív, illetve elektronikus zenére is táncolhat.


A Hajógyári sziget legkedveltebb szórakozóhelyei

A Hajógyári sziget a Duna egyik szigete. Itt számos minőségi hely közül válogathatnak a szórakozni vágyók, ezek a főváros legdivatosabb szórakozóhelyei. Éttermek, táncos szórakozóhelyek várják napjaink legnagyobb slágereivel vendégeiket. A Hajógyári sziget népszerű klubjai a Bed Beach, Mokka Cukka és a Dokk Beach. A szigeten kívül még számos szabadtéri szórakozóhely található Budapesten, ezek közé tartoznak a Szabadság-hídnál található Buddha Beach és a Petőfi-híd lábánál a Café del Rio, mindkettő a Duna partján. Amennyiben az időjárás nem engedi meg a szabadtéri tartózkodást, számtalan népszerű beltéri klub közül választhatnak a vendégek, mint például a Buddha Inside a Szabadság-híd lábánál, vagy a Cuba Libre és Jam Pub a budai Mammut Bevásárlóközpontban.


Zöld Pardon

A Zöld Pardon népszerű szabadtéri szórakozóhely a budapesti Petőfi híd budai hídfőjénél. A belépődíj csupán szimbolikus (100 Forint), és ezért cserébe a nyár minden estéjén pop, rock és elektronikus zenei koncerteket hallgathatnak a vendégek. A koncert után a klub két, különböző zenei stílusú diszkója közül válogathatnak a szórakozni vágyók.

budapest city hotels and restaurants
Error message