Mellow Mood Group Mellow Mood Group - City Hotels
city city hotels sziget
Budapest • Hungary
Főoldal » Budapestről » Különleges rendezvények » 

Különleges rendezvények

Kapcsolat koncert

Az ingyenes Kapcsolat koncert évente kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb telefontársasága jóvoltából Budapesten. Olyan sztárok léptek már fel a rendezvényen, mint Bryan Adams, Joe Cocker, Elton John, Pink, Lionel Richie és Sting. A koncert látogatóinak száma minden évben körülbelül 250.000 fő.


Augusztus 20-ai rendezvények

Az augusztus 20-ai ünnepség minden évben közkedvelt rendezvény a magyarok körében. Ezen a napon Budapest belvárosát ellepik az ajándéktárgyárusok és a különböző finomságokat árusító bódék. A rendezvény legfőbb eseményei a Red Bull Air Race légiparádé Budapest közepén, a Duna felett, és a hatalmas, körülbelül 40 perces tűzijáték. Ha ezen a napon Budapesten tartózkodik, és részt vesz a rendezvényen, garantáltan feledhetetlen élményben lesz része!


Budapesti Búcsú

A Budapesti Búcsú a budapesti nyár kezdetének szimbóluma, és a város több helyszínén párhuzamosan folynak rendezvényei. A búcsú megszervezésénél fontos szempont volt a minden korosztály számára minőségi kulturális programok biztosítása mellett a vidám karneváli hangulat megőrzése is. Idén a színház áll a rendezvény középpontjában. Budapest színházai, társulatai hosszabb-rövidebb színdarabokat adnak elő, az éppen aktuális és elkövetkező repertoárjukat mutatják be a nagyközönség számára.


Sziget Fesztivál

A Sziget Fesztivál először 1993-ban került megrendezésre, és azóta Európa egyik legnagyobb multikulturális rendezvényévé nőtte ki magát. Az egy hétig tartó fesztivált minden évben, augusztus második hetén rendezik meg. A látogatók számtalan zenei műfaj zenéit élvezhetik, világhírű sztárok koncertjein, kulturális programokon és még sok más eseményen vehetnek részt. A fesztivállal és jegyárakkal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a www.sziget.hu weboldalra.


Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren

A népszerű Karácsonyi Vásár minden évben a Vörösmarty téren kerül megrendezésre, és novembertől Újévig tart. A látogatók minőségi népművészeti és kézműves tárgyak közül válogathatnak, és tipikus magyar ételeket és italokat, például különböző sülteket és kolbászokat, kürtős kalácsot, ízletes mézes süteményeket és forralt bort kóstolhatnak meg. A vendégek szórakoztatásáról egész nap különböző folklór programok gondoskodnak.

budapest city hotels and restaurants
Error message