Mellow Mood Group Mellow Mood Group - City Hotels
Széchenyi Gyógyfürdő Gellért Gyógyfürdő Király Gyógyfürdő
Budapest • Hungary
Főoldal » Budapestről » Termál fürdők » 

Termál fürdők Budapesten

Széchenyi Gyógyfürdő

Széchenyi Gyógyfürdő - BudapestA Széchenyi Európa egyik legnagyobb fürdője. A teljes felújításon átesett neobarokk stílusú épület bel- és kültéri (télen is nyitva tartó), gyógyvizes és élménymedencékkel rendelkezik, ezenkívül számtalan egészségügyi szolgáltatást és masszázst vehetnek igénybe a fürdő vendégei.


Gellért Gyógyfürdő

Gellért GyógyfürdőA szecessziós stílusú Gellért Fürdő Magyarország egyik legnépszerűbb fürdője, mely beltéri és szabadtéri medencékkel, termálvizes medencékkel, hullámfürdővel, Jacuzzival, Whirlpool-lal és különböző egészségügyi kezelésekkel rendelkezik.


Király Gyógyfürdő

A Király Termálfürdő Budapest híres török fürdője. A fürdő egész évben nyitva tart. Négy medence, szaunák, masszázsok és gyógyászati kezelések garantálják a vendégek kényelmét. A fürdő férfiak és nők számára különböző nyitvatartási napokon üzemel.


Lukács Gyógyfürdő

Lukács Gyógyfürdő - BudapestA magyar főváros egyetlen forró vizes iszapfürdője itt található, mely híres gyógyító hatású vizéről és gyógyászati kezeléseiről. A fürdő a magyar művészberkek kedvelt találkozóhelye. A Lukács Fürdő többféle medencével, beltéri és szabadtéri, úszó-, élmény- és termálvizes medencékkel felszerelt.

budapest city hotels and restaurants
Error message